SON EKLENENLER

MEMUR-SEN KAMU ÇALIŞANLARININ TALEPLERİNİ BAKANA İLETTİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Memur-Sen Genel Merkezini ziyaret etti. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen’e bağlı 11 sendikanın genel başkanları ve Memur-Sen bünyesinde faaliyet gösteren komisyonların başkanları, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem’i genel merkezde ağırladı.
05 Aralık 2019 01:03

Çalışma hayatı ve kamu görevlilerinin sıkıntı ve taleplerinin gündeme geldiği toplantıda Genel Başkan Ali Yalçın, Bakan Selçuk’a mevcut durum ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Memur-Sen olarak kamu görevlilerinin taleplerini her fırsatta gündeme getirdiklerini ifade eden Yalçın, bunların çözümü için de gayret sarf etmeye devam edeceklerini kaydetti.

19 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısı öncesinde teklif ve ön değerlendirmelerin de yapıldığı toplantıda; sözleşmelilerin kadroya geçiş talebi, Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının (YHS) Genel İdare Hizmetler Sınıfı’na (GİH) geçiş beklentisi, 4/C’den 4/B’ye geçen çalışanların sorunları, 3600 Ek Gösterge konusundaki vaat ve beklentiler, gelir vergisi ve 4688 sayılı Kanuna dair değişim talepleri de görüşüldü.

Yalçın, Bakan Selçuk’a ve heyetine de teşekkürlerini iletti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ise kabullerinden ötürü Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın şahsında tüm Memur-Sen ailesine müteşekkir olduklarını belirtti.

Memur-Sen’in çalışmalarını önemli bulduklarının altını çizen Selçuk, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gerçekleştirdikleri programlarla Memur-Sen’in emek dünyasında önemli bir işlev üstlendiğini ifade etti.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABERLERİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
murat kara
yhs kanunu niçin degişmiyo
SON EKLENEN HABERLER