SON EKLENENLER

ŞUURLU VE AKSİYONER BİR NESLİN İNŞASI İÇİN TER AKITIYORUZ

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret etti.
05 Aralık 2019 17:34

Gençlik ve Spor Bakanlığında gerçekleştirilen ziyarette Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’yla bir araya geldi.

Şuurlu ve Aksiyoner Bir Neslin İnşası İçin Ter Akıtıyoruz
Ziyarette konuşan Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Genç Memur-Sen hakkında bilgi vererek, “Genç Memur-Sen Türkiye genelinde örgütlü olup Kamu, Üniversite ve ortaöğretim gençliğine yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Türkiye’nin her bölgesinde gençlerimize dokunur faaliyetler yapıyoruz. Teşkilatlarımızın her biri birer mekteptir. Tarihini bilen, medeniyet değerlerini öğrenen, kültür, sanat ve edebiyatını geliştiren, fikir ve düşünce üreten, bilim ve teknolojiye hâkim, sağlığı ve sporu önemseyen şuurlu ve aksiyoner bir neslin inşası için ter akıtıyoruz” diye konuştu.

Tüm çalışmalarında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da desteklerini hep yanlarında hissettiklerini aktaran Beyhan, “Bakanlığın projelerini yakinen takip ediyoruz. Bazı illerimizde Bakanlığın finanse ettiği kitap kafe, gençlik merkezi, sosyal sorumluluk, eğitim gibi projeler hazırlayarak destekler alıyoruz. Bu hizmetlerin gençlerimize sunulmasında Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bir Bilenle Bilge Nesil” projesinden de söz eden Beyhan, “Ortaöğretim gençliğimize yönelik ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ çalışmasını yürüyoruz. Bu çalışmayla her 10 genç kardeşimizle bir öğretmen arkadaşımız yıl boyu belirlemiş olduğumuz kitapları birlikte okuyor. Bu çalışmada Öğretmen, kitap, öğrenci bir arada. Kitap okunuyor, önemli yerlerin altı çiziliyor, kavram çalışması yapılıyor, analiz- kritik yapılıyor ve sonunda kâğıda dökülerek kompozisyon yazılıyor. Sene sonunda il ve ilçelerimizde herkesin katıldığı halka açık salonlarda ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Buluşması düzenleyerek çalışmaya katılan kardeşlerimizi ödüllendiriyoruz. Bazı illerimizde Kitap temin etme sıkıntısı yaşıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın çok güzel yayınları var. İstiyoruz ki bu yayınları gençlerle buluşturalım, gençlerimiz istifade etsinler. Bu konuda sizlerin destek vereceğinize inancımız tamdır, şimdiden teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

Kasapoğlu: Gençlerin Nitelik Kazanması Noktasındaki Projelere Desteğimizi Sürdüreceğiz
Bakan Mehmet Kasapoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkürlerini iletti.

Kasapoğlu, “Genç Memur-Sen’in çalışmalarını sahada yakinen takip ediyorum. Güzel çalışmalarınız var bundan dolayı öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı sizin yeriniz, her zaman gençlerimizin yanındayız. Bakanlık olarak gençlerimiz ve potansiyelimiz açısından projelerinizin hem önemine inanıyor hem de stratejik olarak anlamlı buluyoruz. Gençlerimizin nitelik kazanma noktasında ne gerekiyorsa, Sayın Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle yapmaya devam ediyoruz. Gençliğimizi ilgilendiren her konuda bakanlık olarak çalışmalara yapıyoruz. Bunların başında da gençlerimize sağladığımız proje desteğimiz var. Düşüncesini gerçekleştirmek için fırsat arayan gençlerimize destek veriyoruz. Gençlerimiz ürettikçe biz onların vizyonunu desteklemeye devam edeceğiz. Genç Memur-Sen’in güzel tüm projelerini destekleriz. ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ çalışmasında kitaplar konusunda bakanlığımızın imkânları dâhilinde gerekli katkıları sunacağımızdan da şüpheniz olmasın” diye konuştu.

 

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABERLERİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER