EBS OKUL ÖNCESİ İÇİN DE UZAKTAN EĞİTİME GEÇİLSİN TALEBİNİ İLETTİ

Eğitim-Bir-Sen Temel Eğitim Genel Müdürü Sn. Cem Gençoğlu ile görüşerek okul öncesi için de uzaktan eğitime geçilmesini talep etti.
25 Kasım 2020 14:24

Türkiye'de Koronavirüs vakalarının artmasıyla tekrar uygulanmaya başlanan tedbirler kapsamında uzaktan eğitime dönülürken, anaokulu ve kreşlerin yüz yüze eğitime devam etmesine karar verildi.Okul öncesi eğitim kurumlarının da uzaktan eğitime geçmesi gerektiğini belirten Eğitim-Bir-Sen  Temel Eğitim Genel Müdürü Sn. Cem Gençoğlu ile görüşerek okul öncesi için de uzaktan eğitime geçilmesini talep etti.

EBS Tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Okul Öncesi Öğretmenlerimizin Sorununu Görüştük”

Temel Eğitim Genel Müdürü Sn. Cem Gençoğlu ile görüşerek okul öncesi için de uzaktan eğitime geçilmesini talep ettik. Bu mümkün değilse yüz yüze veya uzaktan eğitim tercihi arasında illere takdir hakkı verilmesini istedik.