SON EKLENENLER

HAŞLAK: BALA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, YÖNETİLMİYOR SADECE KAOSA TESLİM EDİLİYOR.

EĞİTİM-BİR-SEN Ankara 1 nolu şube başkanı YÜKSEL HAŞLAK yaptığı açıklamada ''Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yönetilmiyor sadece kaosa teslim ediliyor'' dedi.
27 Kasım 2020 22:12

HAŞLAK Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yönetilmiyor sadece kaosa teslim ediliyor. Ülke olarak kurtulmamız gereken yüklerin başında, üstlendiği görev ve sorumluluğun hakkını vermekten aciz,kifayetsiz yöneticiler gelmektedir. Bunun bariz örneklerinden biri, Bala ilçe MEM'de görülmektedir. 
Bala MEM'de keyfilik, haksızlık ve usulsüzlük almış başını gidiyor. 

Bir ilçe Milli Eğitim Müdürü düşünün ki; acziyete dönüşen yetersizliği nedeniyle koca bir ilçede eğitimi felç ediyor. İlçe müdürü, eğitim çalışanlarının uğradıkları tehdit, hakaret ve kötü muameleyi görmezlikten gelip,güdümündeki  hastalıklı zihniyetin kuklası oluyor. Eğitimcileri baskı ve tehditle sendikalarından istifa ettiren, Sahte işlemle başka sendikaya üye yapıyor. Öğretmenlerin dilekçe hakkını kullanmalarına müsaade etmeyerek,keyfi uygulamalarıyla kamu zararına sebep oluyor. Okul taşınırlarının usulsüz bir şekilde satılmasına göz yumarak, Onlarca hukuksuzluğa rağmen, soruşturmanın  adeta üstünün kapatılmasına sebep olmaktadir.

 Bu yönetim yaklaşımı, eğitim çalışanlarının nazarında saygınlığını da, meşruiyetini de yitirmiştir. İşgal ettikleri makamın sorumluluğuyla bağdaşmayan bir sorumsuzlukla gününü gün edenlere,hukuk önünde hesap sorulacağından kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan eğitim çalışanlarının, mesleklerini huzurla ifa ettikleri günlere erişinceye kadar hukuksuzluklarla ve zorbalarla mücadelemiz devam edecektir.

Bala İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yönetilmiyor sadece kaosa teslim ediliyor. Çocuklarımız adına öğretmenlerimiz adına en yüksek perdeden buna itiraz ediyoruz.Etmeye de devam edeceğiz.

Yüksel HAŞLAK

EBS ANKARA 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABERLERİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
Köksal Yıldırım
Arka sağlamsa sıkıntı yok 2018 cimere yazmıştım
SON EKLENEN HABERLER