SON EKLENENLER

Pandemi döneminde su ve doğalgaz kesilmesin

Uzmanlar, pandemi ile mücadelede hijyenin önemine vurgu yapılırken hijyen için olmazsa olmaz ihtiyaçların başında gelen su, dar gelirli vatandaşlar için ciddi bir sorun haline geldi. Su sayaçlarına iliştirilen "Lütfen suyu kesme, maaş yetmiyor” pusulaları, yaşanan sorunun boyutunu gözler önüne seriyor. Enerji Sen, yetkililere çağrıda bulunarak pandemi koşullarında su ve doğalgaz kesme işlemlerinin durdurulmasını istedi.
11 Ocak 2021 08:36

İSKİ işçileri sayaç okuma ve kesme-açma işlemleri için gittikleri evlerde sayaçlara iliştirilmiş "Lütfen suyumuzu kesmeyin" notlarıyla karşılaşıyor. Üyelerinden gelen fotoğrafları yayımlayan DİSK Enerji Sen, pandemi koşullarında su ve doğalgaz kesme işlemlerinin durdurulması yönündeki çağrısını yineledi

Pandemi koşullarında halk sağlığının korunmasında herkes su kullanımının önemine dikkat çekiyor. Ancak İstanbul’da pek çok yurttaş faturasını ödemediği ya da ödeyemediği için İSKİ tarafından suyunun kesilmesi ile karşı karşıya.

İSKİ işçileri sayaç okuma ve kesme-açma işlemleri için gittikleri evlerde sayaçlara iliştirilmiş “Lütfen suyumuzu kesmeyin” notlarıyla karşılaşıyor.

DİSK Enerji Sen, İSKİ işçisi üyelerinin gönderdiği fotoğrafları paylaşarak, pandemi koşullarında su ve doğalgaz kesme işlemi yapılmaması ve kapı kapı gezen işçilerin sağlıksız koşullarda çalıştırılmasının sonlandırılması için dile getirdikleri talepleri hatırlattı.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABERLERİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER