Sakarya Hürriyetçi Eğitim Sen Maaş Promosyon tepkisi

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Bankalar arasında maaş promosyonları noktasında bir süredir pazarlıklar yapılıyor.
17 Mart 2023 16:03

MAAŞ PROMOSYON TEKLİFLERİNE SAKARYA HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN'DEN TEPKİ

Bankalar ile Millî Eğitim Müdürlüğü arasında istenilen düzeyde bir teklif olmadığı için sözleşme imzalanmadı.

Sakarya Hürriyetçi Eğitim Sen İl Başkanı Sezai Çelik, " Bir takım eylem planımızı devreye sokacağız. Diğer Eğitim kolunda faaliyet sürdüren sendikalarımıza açık çağrı yapıyoruz. Gelin, birlikten kuvvet doğar. Ortak eylem kararlarıyla gereken cevabı vermeliyiz. Biz üyelerimizden aldığımız destekle bir takım eylem kararı aldık.

Sadaka teklifi eden bankalardaki,

-Maaş ve ek ders ücretlerimizi aynı gün diğer bankalara aktarıyoruz,

- Mevduat hesaplarımızı kapatıp diğer bankalara aktarıyoruz,

-Bu bankalara ait kredi kartlarımızı kullanmıyor ve iptal ediyoruz,

-Açık hesap (avans hesaplarımızı) kapatıyoruz,

-Otomatik ödeme talimatlarımızı iptal ediyoruz,

-Yatırım ve bireysel emeklilik hesaplarımızı diğer bankalara taşıyoruz,

-Sosyal medya üzerinden bu iki kamu bankasının kamu çalışanlarına tutumunu protestoya yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz."dedi.

Kıymetli Basın Mensupları;

Hürriyetçi Eğitim Sen olarak maaş promosyon anlaşması ile ilgili haber metni ve fotoğrafları ekte bilgilerinize sunarız.

Gündemi yakından takip etmek için Sakarya’nın güncel haber sitesi NetGaste’yi takip etmeye devam edin

Kaynak:NET GAZETE