SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

Asrın Felaketinin Yıl Dönümünde Deprem Şehitleri Dualarla Yad Edildi

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıdız, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminin yıl dönümünde depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmadı. Kahramanmaraş’ta taziye ziyaretlerinde bulunan Yıldız “Biz birlikte Türkiye’yiz. Devlet millet ele ele bir aradayız ve geleceğe umutla bakıyoruz” dedi.
06 Şubat 2024 15:22

Asrın felaketi 6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçti. Acısını hala yüreğimizde yaşadığımız büyük depremin yıl dönümünde depremzede kardeşlerimizi yalnız bırakmayan Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta çeşitli temaslarda bulundu. Depremde yakınları kaybeden din görevlilerini ve babasını kaybeden Şube Başkanı Abdülkadir Yenice’yi ziyaret eden Yıldız başsağlığı dileklerini iletti. Her zorlu süreçte olduğu gibi deprem sürecinde de devlet millet dayanışmasıyla bu süreci atlatmaya çalıştığımızı belirten Yıldız “Gerçekten çok büyük bir afetle karşı karşıya kaldık. Şükürler olsun manevi inancımızla, yardımlaşmanın dayanışmanın en güzel örneklerini vererek bu süreci hep birlikte atlattık. Halen yaralar sarılmaya devam ediyor. Bütün depremzede kardeşlerimiz sıcak yuvalarına kavuşuncaya kadar yardımlaşmamız, dayanışmamız devam edecek. Dualarımız depremde şehitlerimiz için. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.” İfadelerine yer verdi.

Yıldız Kahramanmaraş İl Müftüsü Abdurrahman Konat’ı müftülük makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar konusunda bilgi aldı. Depremzedeler için yapılan Mevlid-i Şerif programına katıldı. Mevlid programında depremde hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla yad edildi.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABERLERİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER