SÜRMANŞET HABERLER

BES İzmir Şubesi, servis hakkı eylemlerine devam ediyor

Büro Emekçileri Sendikası (BES) İzmir Şubesi kamuda tasarruf paketiyle kaldırılması planlanan servis hakları için eylemlere devam ediyor: Krizin bedeli emekçilere ödetilemez.
05 Haziran 2024 13:02

Büro Emekçileri Sendikası (BES) İzmir Şubesi, kamu emekçilerinin tasarruf paketinden kaldırılacak olan servis haklarından faydalanması için başlattıkları alkışlı protesto eylemine Çiğli İŞKUR ve Karabağlar İŞKUR binası önünde devam etti.

BES İzmir Şubesi, "Krizin bedelinin emekçilere ödetilmesini kabul etmiyoruz" diyerek tasarruf tedbirleri kapsamında servis haklarının ellerinden alınmasına karşı eylem başlatmıştı. İş yerlerinde her gün alkışlı protesto eylemine devam edecek olan Sendika, cuma günü 12.30'da İŞKUR İl Müdürlüğü önünde eylem yapacak.

EVRENSEL