DİN HİZMETLERİ SINIFINDA BULUNANLAR KADROLU OLMALI

Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlar Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Merkezini ziyaret etti.
20 Aralık 2022 16:49

Ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlar kadro taleplerini iletmek üzere Genel Başkan Nuri Ünal’ı ziyaret ettiler.

Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımlarla Türkiye Kamu-Sen Konferans Salonunda yapılan toplantıda konuşan Genel Başkan Nuri Ünal;

“Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak dün olduğu gibi, bugün de Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyım arkadaşlarımızın haklı taleplerinin yanındayız. Kadro alınana kadar da mücadelemiz devam edecektir.

Kadro konusunu her ortamda dile getiriyoruz. Ümidimiz ve beklentimiz en kısa sürede Vekil İmam-Hatip ve Vekil Müezzin-Kayyımların kadroya geçirilmeleridir” dedi.

Heyet; “Bir an önce kadroya geçmek istediklerini ve desteklerinden dolayı Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal’a teşekkür ediyoruz” dedi.