SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

Diyanet Çalışanlarının sorunları Diyanet İşleri Başkanı Başkanı Erbaş’a iletildi.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret ederek Vekil Din Görevlilerinin aylıklarının düzeltilmesi ile ilgili yapılacak yasal düzenlemeyi hızlı bir şekilde tamamlayıp Cumhurbaşkanlığına göndermelerinden dolayı memnuniyetlerini iletti.
20 Nisan 2024 18:21

Ziyarette ayrıca başkanlık merkez ve taşra teşkilatından gelen talepler ve çalışma hayatına yönelik sorunlar, ülke ve gönül coğrafyamız ile ilgili konular ve özellikle Gazze ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu ve yapılacak programlar değerlendirildi.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Ali Yıldız, Vekil İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımız büyük fedakarlıklarla görevlerini yerine getiriyorlar. Ancak aldıkları ücretler günümüz ekonomik şartları ile kesinlikle bağdaşmıyor. Yaşanan bu mağduriyet konusunda yetkili sendika olarak bizlerle mağduriyetlerini paylaşıyorlar. Bu konudaki taleplerimize çözüm odaklı yaklaşımınızdan ve hukuki düzenlemeleri hızlı bir şekilde tamamlayıp Cumhurbaşkanlığına göndermenizden dolayı şahsım ve vekil din görevlilerimiz adına teşekkür ederim.” dedi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “İmkanlar ölçüsünde sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağımızdan kuşkunuz olmasın” şeklinde konuştu.

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABERLERİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER