SÜRMANŞET HABERLER

Sağlıkçılar Ebeler ve Hemşireler Haftası taleplerini dile getirdi

Muğla’da sağlıkçılar Ebeler ve Hemşireler Haftası sebebiyle eylem yaptı. Okudukları basın açıklamasıyla vergide adalet talebi başta olmak üzere sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.
15 Mayıs 2024 17:22

Ebelik ve Hemşirelik Haftası sebebiyle Muğla Sağlık İl Müdürlüğü önünde toplanan Muğla Tabip Odası ve Muğla Aile Hekimliği Derneği üyesi sağlık emekçileri burada basın açıklaması yaptı.

Muğla Aile Hekimleri Derneği'nden Ahmet İpek yaptığı açıklamada vergide adalet talebinin artık ülkenin önemli gündemi haline geldiğini ifade ederek "Çalışanların ve halkın bundan sonra ortak mücadele hattına destek olacağını görüyoruz" dedi.

Ebelik ve Hemşirelik Haftası ile ilgili basın metnini SES Muğla Şube Eş Başkanı Havana Çakar okudu. Çakar, 5510 sayılı kanun kapsamında emeklilik maaşlarına 3600 ek gösterge karşılığında artışlar yapılması ve ücretsiz kreş taleplerini yineledi.

EVRENSEL