SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası 22 Nisan’da Ankara’da MEB önüne gidiyor:

Şubat ayından bu yana taban maaş sürecinin işleyişine dair yeni görüşme taleplerine şimdiye kadar dönüş yapılmayan Öğretmen Sendikası, yeniden görüşme talebi ile 22 Nisan Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı önüne gidecek
19 Nisan 2024 13:11

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’nın (Öğretmen Sendikası) çağrısıyla öğretmenler taban maaş düzenlemesinin yeniden getirilmesi talebiyle Meclis’e gitmiş, Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğretmenler, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ya da Meclis Eğitim Komisyonu Başkanı Mahmut Özer gelmeden Meclis önünde ayrılmayacaklarını dile getirmişti. Öğretmenlerin polis anonslarına rağmen kararlı duruşu MEB’i bir kez daha adım atmaya zorladı. Bakan Tekin, önümüzdeki hafta öğretmenlere randevu vermişti.

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, 29 Ocak’ta TBMM önündeki eylem sonrası Bakan ile yaptığı görüşmede öğretmenlerin taleplerini içeren dosyaları Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim etmişti. Şubat ayından bu yana taban maaş sürecinin işleyişine dair yeni görüşme taleplerine herhangi bir dönüş yapılmadı. Sendika, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı ile 22 Nisan Pazartesi tarihi için yeni bir görüşme talep etti. Süreçteki talepleriyle topladıkları imzaları Bakanlık yetkililerine ulaştıracaklarını belirten sendika tüm bürokratik görüşmelerin ve verilen sözlerin takipçisi olduklarını, yaşamsal olarak nitelendirdikleri taban maaş hakkı için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

SENDİKA.ORG

SENDİKA HABERLERİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER