SON EKLENENLER

Memur-Sen Lisansüstü Burs Programı Sonuçları Belli oldu

Memur-Sen’in sendikal alana ilişkin bilimsel/akademik çalışmaları desteklemek, başarıyı teşvik etmek ve akademi-sendika işbirliğini güçlendirmek amacıyla başlattığı programda burs almaya hak kazanan lisansüstü öğrenciler belli oldu.
20 Ekim 2024 13:44

Memur-Sen tarafından bu sene emek, çalışma hayatı ve sendikal alana ilişkin yapılan akademik çalışmaları desteklemek ve başarıyı teşvik etmek amacıyla Tezli Yüksek Lisans Başarı Burs Programı, Yüksek Lisans Tez Burs Programı ve Doktora Tez Burs Programı kategorileri altında lisansüstü burs programı başlatılmıştı. Başvuru değerlendirme süreci sona erdi ve burs almaya hak kazanan öğrenciler belirlendi.

Tezli Yüksek Lisans Başarı Burs Programı için en fazla 24 ay, Yüksek Lisans Tez Burs Programı için en fazla 12 ay ve Doktora Tez Burs Programı için en fazla 24 ay olarak ilan edilen programda 2024 yılı içerisinde verilecek burs miktarı; Yüksek lisans öğrencileri için 4 Bin lira, Doktora öğrencileri için ise 6 Bin lira olacak. 

Memur-Sen 2024 Yılı Yüksek Lisans Başarı Burs Programı

     Asiller

Dilara Şeyma ACARÖZ
Yavuz Selim SUBAŞI
Doğukan KÜPLEMEZ

       Yedekler

Rabia Gülsüm SÜS
Fatma DUMAN
Selman KÜÇÜK 

Doktora Tez Burs Programı ve Yüksek Lisans Tez Burs Programı’na yapılan başvurular belirtilen kriterleri karşılayamadığından, bu yıl için bu alanlarda burs almaya hak kazanan bursiyer bulunmamaktadır. 

SENDİKA BÜLTENİ

SENDİKA HABERLERİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
SON EKLENEN HABERLER