''Madem Mülakata Karşısınız, İLKSAN'da niye mülakat uygulamasını bitirmediniz? ''

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, Türk Eğitim-Sen'in mülakat konusundaki açıklamalarına değinerek “Madem mülakata karşısınız da her ağzınız açıldığında biz yönetiyoruz diye cümleler kurduğunuz İLKSAN'da  niye mülakat uygulamasını bitirmediniz ?'' diye sordu.
07 Mayıs 2024 14:22

KARAMAN açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bizim mülakat uygulamasının mahzurlarına işaret ettiğimiz sayısız açıklamamız arşivlerde duruyor.

Hal böyle iken bir siyasi parti tarafından eğitim komisyonu pozisyonunda konumlandırılıp “yankollar” olarak tarif edilen sendikamsı yapının mülakat konusundaki samimiyetini eğitim çalışanları çok iyi bilmekte ve onlara şu soruyu sormaktadır.

“Madem mülakata karşısınız da her ağzınız açıldığında biz yönetiyoruz diye cümleler kurduğunuz İLKSAN'da  niye mülakat uygulamasını bitirmediniz?''

Ne demişti Aşık Ruhani: Arlıyı öldürür bir saman çöpü, arsıza süngü de batmıyor oğul…!